dilluns, 16 de gener del 2017

Bon dia!

Us informen que el Centre del Patrimoni Arqueologic i Natural ha organitzat un cicle de xerrades en format de seminari que te per lema

“Arquitectura domèstica senyorial a la costa central de la Laietània romana. Centres urbans i territori, de la República a l’imperi”,

Aquestes conferències es realitzaran a can Boet a les 19.00 hores a la sala polivalent. Es realitzen en col·laboració del CeahM.

Les dates, els títols i els conferenciants són els següents:

9 de febrer de 2017
L’economia i arqueologia del vi a l’època romana. Producció, comerç i consum a la Regio Laeetana entre els segles I aC i III dC, a càrrec del sr. Antoni Martín (Servei d’Arqueologia de la Generalitat de Catalunya)

23 de febrer  de 2017
L’arquitectura rural en època romana: vil·les i altres assentaments, a càrrec del Dr. Víctor Revilla (Universitat de Barcelona)

30 de març de 2017
La residència del poder a la costa central de la Laietania romana.
a càrrec de la sra. Vanessa Muñoz (directora de les excavacions a Torre Llauder)

20 d’abril de 2017
Arqueologia de l'arquitectura domèstica romana. Tipologia i evolució a partir dels exemples urbans del nord-est de la Tarraconense.   
a càrrec de la Dra. Ada Cortés (Institut Català d’Arqueologia Clàssica)

18 de maig de 2017
La vil·la romana del Pont del Treball Digne (La Segrera, Barcelona), a càrrec dels senyors Daniel Alcubierre i Jordi Ardiaca (directors de l’excavació)

Hi sou tots convidats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada